piatok 7. decembra 2018

Top 3 vianočné tipy

Vianoce sú čoskoro tu, o čom svedčí aj to, že dnes už máme po prvom advente.
Darčeky už máte nakúpené alebo ste na tom ako my a ešte vám ich niekoľko chýba?
Ak máte v rodine vášnivého čitateľa, prípadne fanúšika drobností, dnes sme si pre vás pripravili taký menší zoznam toho, čím by ste im mohli urobiť radosť.
Knihy hádam do zoznamu dávať nemusíme, tie určite urobia radosť! :)

1. Vecičky s knižnými motívmi
Šálky, vankúše, tašky, batôžteky, odznačiky, sviečky, ponožky.. nájdete ich takmer v každom obchodíku a v kníhkupectvách taktiež. Vďaka týmto predmetom na ulici veľmi rýchlo spoznáte knihomoľa. Najobľúbenejšie sú zjavne plátené tašky a batôžky. Musíme sa priznať, že ich čaru sme podľahli aj my. Nosíme ich všade, či už v lete na dovolenke alebo do školy, či len tak keď ideme von. Sú naozaj praktické vďaka veľkostiam a pritom sa hodia aj ako módny doplnok, ktorým sa odlíšite.

2. Dárková krabička
Jedná sa o krabicu plnú rôznych drobností. Výber nájdete na stránke Darkovakrabicka.cz. Môžete si u nich vybrať buď krabičku, ktorú oni vytvorili, ale taktiež je možné si vytvoriť svoju vlastnú a vložiť si do nej čokoľvek chcete vy. Sortiment majú široký - čaje, čokolády, sladkosti, poháre, šálkym, krémy a iné. 

3. Book box
Knižné boxy určite poznáte. Slovenský knižný box dostupný nie je, keďže ho ešte nikto nevytvoril, nie som si veľmi istá, či v Českej republike dostupný je. Viem, že pred takým asi rokom existovala aj česká verzia, ale tuším už nefungujú. Preto je book box možné objednať len zo zahraničia. Na výber sú rôzne: FairyLootBox, OwlCrateBox, UnicornCrate... Nielenže samotná krabica je očarujúca, vnútro je pomerne vždy skvelé. Nájdete v nej anglickú knihu - novinky, rôzne kresbičky s motívom kníh, sviečky a iné veci, ktoré nikto iný zaručene nemá. 

Smiley&N

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujeme, že navštevujete náš blog a sme rady za každý jeden komentár, ktorý nám tu zanecháte ;)