streda 6. decembra 2017

Vianočná SÚŤAŽ

Ahojte,
zdá sa aj vám, že ten čas neskutočne rýchlo letí? Pred nedávnom sme si ešte užívali vlny v mori a slnečné lúče na tvári a dnes už sa brodíme v snehu a chodíme naobliekané ako snehuliaky. Na začiatku každého roka vravíme, ako sú tie Vianoce ešte ďaleko a ani sa nenazdáme a už napadne prvý sneh a následne večeriame pri vianočnej hostine a tešíme sa na darčeky pod stromčekom. Každopádne my si nesťažujeme a vlastne kto by si sťažoval? Všetci predsa Vianoce milujeme. 
   Pri plynutí času si vždy uvedomíme, že takmer trištvrtinu našich plánov sme nezrealizovali. Kedysi sme na blogu pridávali niekoľko druhov článkov, bolo to rôznorodé a určite zaujímavé. Ako sme však nastúpili na vysokú, tak sa nám náš čas na blog ukrátil. Čítať čítame, no iné články ako recenzie realizovať nestíhame. Vždy sa objaví idea niečoho tematického, no tak dlho to riešime a s toľkými odmlkami, že nakoniec sa k tomu vôbec nedostaneme, čo nás mrzí, avšak dúfame, že aspoň recenziami si stále udržiavame vašu priazeň a neraz vám pomôžu pri rozhodovaní, po akej knihe siahnuť. 

Každopádne tento článok sme nechceli venovať ľutovaniu či smútku. Práve naopak, máme pre vás dobrú správu, ktorá vás (aspoň veríme) poteší. Keďže sme 8.11.2017 mali aj blogové výročie, ktoré si opäť nevyslúžilo pozornosť, tak sme sa to určitým spôsobom rozhodli prepojiť. 


PRINÁŠAME VÁM VEĽKÚ VIANOČNÚ SÚŤAŽ
Od 6.12.2017 do 24.12.2017

Nebudeme vás tu trápiť zbytočnými rečami a tak poďme rovno na podmienky a výhry. 

O čo môžete súťažiť?

7 let den po dni s Lénou Brauner - veľmi sympatický denník, ktorý nie je len na jednu sezónu. Môžete si do neho značiť niekoľko rokov a svojim spôsobom aj porovnávať tie isté dni v rozpätí niekoľkých rokov. Nápaditá a originálna forma zápisníku, ktorá lahodí aj svojim ilustračným prevedením. Knihu do súťaže venovalo vydavateľstvo Albatrosmedia.

                  Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=I5RbQ6a3gwg




Jozef Karika - Čierny rok - Vojna mafie - Známy slovenský autor, ktorý si získal priazeň mnohých slovenských čitateľov a to či už vďaka knihám, ktoré venoval mafii alebo podivuhodným prípadom v knihách Strach, Trhlina. Jeho najnovšia kniha Čierny rok sa opäť vracia k téme mafia, ktorá žne úspech. Knihu do súťaže venovalo kníhkupectvo Panta Rhei



Vi Keelandová - Šéf - Novinka od vydavateľstva Ikar, ktorá sľubuje hriešnu romancu. Opäť sa stretávame so záhadným a príťažlivým mladým mužom a ženou, ktorá jeho šarmu nedokáže odolať. Medzi nimi to iskrí a kde to až povedie?




A posledná výhra bude v podobe výberu knihy podľa vlastného výberu do sumy 15€ a samozrejme ešte nejaké drobnosti. 



!!!PODMIENKY!!!:

1. Zapojiť sa môže každý so slovenskou alebo českou doručovacou adresou
2. Pridať komentár pod tento článok s uvedením:
a) vaša prezývka
b) email (aby sme vás mali kde kontaktovať v prípade výhry)
c) ktorej z uvedených cien by ste sa najviac potešili
d) aké sú vaše vianočné zvyky, prípadne máte nejaké netradičné zvyky, ktoré vaše rodina robí?
3. Sledovať náš blog v rámci sledovateľov na bloggeri, facebook (Knižné Maniačky), instagram (kniznemaniacky) - poprosíme vás aj uviesť prezývky/mená pod ktorými sledujete jednotlivé siete. :)
4. Už sme to tu raz mali - zaslať fotku na tému Vianoce. Na fotke musia byť knihy (stačí aj jedna) a samotná fotka by mala byť ladená do obdobia Vianoc alebo zimného obdobia, mala by jednoducho vyvolávať vianočnú atmosféru. Niečo podobné sme si pre Vás od začiatku decembra pripravili, a každý deň Vám pridávame fotku ladenú do tejto atmosféry a tak sme veľmi zvedavé akých kreatívnych priaznivcov blogu tu máme. Fotky poprosíme poslať nám na e-mail (kniznemaniacky@gmail.com), instagram alebo facebook.

Tú najkrajšiu fotku oceníme knihou podľa vlastného výberu. 



To je všetko. Prajeme vám veľa šťastia. :)

Vaše
Knižné Maniačky

3 komentáre:

  1. Môžem sa opýtať dokedy súťaž trvá? ^.^

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, samozrejme. Súťaž trvá do 24.12. Aby to bolo symbolické :)

      Odstrániť
  2. vcielkaisr@gmail.com
    Sledovanie na FB - Ingrid Štefanová (rod. Rechtorovičová)
    Sledovanie na Instagrame - vcielkaisr
    fotku som poslala na váš e-mail
    Ak by som vyhrala veľmi by ma potešila kniha - 7 let den po dni s Lénou Brauner

    No u nás sa stoluje spoločne pri slávnostne prestretom stoly, kde pod tanierom máme šupiny z vianočného kapra. Počúvanie kolied. No pred Vianocami som často čarovala na Luciu 13.12.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujeme, že navštevujete náš blog a sme rady za každý jeden komentár, ktorý nám tu zanecháte ;)