streda 6. augusta 2014

V ringu (#7)

V ringu tentokrát patrí knihe REAL od Katy Evans, ktorá sa dávnejšie dočkala svojho českého prekladu a na našom blogu je aj recenzia. Neskutočne ma teší zachovanie pôvodnej obálky, pretože tá je vskutku na zožratie. Presnejšie model na obálke. :)
Keď už som sa rozplývala nad obálkou, napadlo mi preskúmať internet a nájsť obálky iných krajín na porovnanie, či sú tiež tak neuveriteľne sexy. (V kútiku duše dúfam, že nie som jediná, ktorá pri pohľade na obálky slintá :D)
Predstavujem vám obálky REAL: 


TOP 3 
1. miesto u mňa jednoznačne získava obálka z Brazílie. Našla som ju ako poslednú a ako sa hovorí to najlepšie na koniec. Od ostatných sa líši fontom písma, ktoré pôsobí trochu drsne a to telo a tetovanie ma proste zabilo. :)
Na 2. mieste sa umiestnila US.2. Sľubuje drsného muža, ktorý je však schopný aj lásky. Tá ruža tam jednoducho sedí. 
3. miesto udeľujem originálnej US obálke, tým pádom aj českej. Sú skoro také isté, ale česká má farebnejšie prevedenie a páči sa mi o trošku viac.
Veľmi sa mi páči aj španielska kvôli jednoduchosti a sfarbeniu.

Pre mňa najmenej zaujímavá obálka je opäť nemecká. (Už tomu prestávam rozumieť, zakaždým sa mi nemecké páčia najmenej). Žena vyzerá trochu gothic a celá tá obálka pôsobí pochmúrne.

 Aká by bola Vaša TOP3? :)

19 komentárov:

  1. Mne sa páči najviac US.2 a keby si nespomenula to tetovanie - vážne zabilo! - ani by som si ho nevšimla. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. US.2 je pekná, tá ružička :3 Nevidieť ho, ale predsa tam je :D

      Odstrániť
  2. Siedme V ringu patrí knihe V ringu ? :D skvelééé :D Mne sa tiež najviac páči brazílska obálka no potom hneď česká- zbožňujem ten font ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to celé komplet V ringu :D :D Všetky sú pekné, okrem tej nemeckej. :D

      Odstrániť
  3. Na naší obálce má navíc proužek chloupků, které vedou.. no vy víte kam.. :D Do říše snů.. :D :P A není tak mrtvolně bledý. Poprvé, co se mi líbí česká obálka více, než původní. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Joooj som rada, že nemáme hriešne myšlienky len my :D :D Tá česká má krajšie sfarbenie veru.

      Odstrániť
  4. Mě se líbí španělská verze, v jednoduchosti je krása :) A nebo Brazilská.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Waw tie obalky su naozaj krásne okrem tej nemeckej a španielskej ,...mňe sa pači česka ta je krásna,potom Brazília a nakoniec US2

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemecká sa nepáči teda ani mne. :D Blééé

      Odstrániť
    2. Nemci vždy majú také..poviem to pekne divne obalky videla som nemeckú obálku k Fifty a poviem ti že k príbehu sa to ani nepriblížili keby tu obálku vidím v našom obchode knihu ani nevezmem do ruky ,jedine teraz sa im podarila obálka k Slzy od Lauren Kate tu máju krásnu :)

      Odstrániť
    3. Vždy keď robím túto rubriku V ringu, tak sa mi vždy najmenej páčia nemecké.. neviem, čím to bude, ale nikdy sa mi nepáčia. :))

      Odstrániť
  6. US.2. Brazílie a Německo. Supééér. :-) Ale naše je vážně dobrá. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nejvíc se mi kupodivu líbí naše o.O :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Naše je opravdu nejhezčí! Je to jedna z mála knih, kde nechali původní obálku, za což jsem vděčná! :) Na druhým místě by asi byla z us2. Taky se mi líbí obálka ze Španělska, ale ta se nehodí k této knížce, ale jinak je hezká. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Nie si jediná kto nad tou obalkou sliunta :) táto kniha je úžasná a som rada že mi ju jeden dobrý človek odporučil :) včera som dočítala Šancu a už sa teším keď začnem čítať 3. časť :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujeme, že navštevujete náš blog a sme rady za každý jeden komentár, ktorý nám tu zanecháte ;)