pondelok 4. augusta 2014

James Dashner - Labyrint: Útěk YOLi CZ

Ja osobne som sa nevedela dočkať, kedy budem vedieť aká bude obálka tejto knihy. A pred dvoma dňami už bola obálka na svete. Podľa mňa je skvelá. No najviac ma prekvapilo, že prebal knihy nie je rovnaký ako tvrde dosky knihy. Prvý diel trilógie vychádza s filmovým prebalom a a pod ním nás čaká obálka, ktorá bude v štýlu ostatných dvoch dieloch.
Na túto sériu sa veľmi teším a aj napriek tomu, že táto kniha vychádza v českom jazyku si ju mienim kúpiť a neviem sa dočkať kedy sa do nej začítam. :)
 


Táto kniha vychádza vo vydavateľstve YOLi CZ a môžeme sa na ňu tešiť už 28. augusta 2014.


Anotácia:

Všechno se změní...
Když se Thomas probudí ve výtahu, nepamatuje si nic než své křestní jméno. Nemá žádné vzpomínky na rodiče ani na domov a netuší, jak se dostal tam, kde je. Jeho paměť je prázdná.
Není však sám. Když se výtah otevře, Thomas zjistí, že má kolem sebe chlapce, kteří ho uvítají na Place, širokém prostranství uzavřeném vysokými kamennými zdmi.
Placeři, jak si jeho obyvatelé říkají, nevědí, proč nebo jak se tam ocitli. Kam jejich paměť sahá, vědí jen to, že každý den se otevřou kamenné brány do labyrintu, jenž je obklopuje. A stejně tak se každou noc pevně zavřou. Jednou za měsíc přiveze výtah nového chlapce. A nikdo nechce zůstat v labyrintu po setmění.
Thomasův příchod Placeři očekávali. Ale další den se objeví dívka - vůbec první, která na Plac dorazila. A ještě překvapivější je zpráva, kterou jim doručí. Placeři byli vždy přesvědčení, že když se jim podaří labyrint kolem Placu vyřešit, najdou cestu domů... ať je to kdekoli. Ale čím dál víc se zdá, že Labyrint řešení nemá.
Dívčin příchod nevysvětlitelně způsobí, že si Thomas začně připadat jiný. Něco mu říká, že by mohl znát některé odpovědi - kdyby našel způsob, jak se dostat k temným tajemstvím uzamčeným v jeho mysli.

Zdroj: bux.cz



7 komentárov:

  1. Tá obálka pod prebalom sa mi vôbec nepáči. Vôbec neladí s prebalom. Chcem povedať, že mohli zanechať aspoň font písma. Takto je to ako dve úplne odlišné obálky. Pfff...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Toto si fakt chcem prečítať, ale počkám si na film 8) No téma knihy mi veľmi pripomína knihu Inkarceron 8) Teším sa.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na preklad tejto knihy sa teším už taaaak dlho ! A obálka je podľa mňa super ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jsme na tom stejne..kniha si me ziskala uz jen obalkou.. hlavniho herce ve filmu zboznuju a anotace je skvela.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Obe obálky sú úžasné a už sa neskutočne teším na film... síce asi by som si najprv mala prečítať knihu :D možno si ju aj kúpim :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. přebal vypadá hezky, ale jsem ráda, že je to jenom přebal...:)) na samotnou knížku jsem hodně zvědavá a taky na film

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já mám raději nefilmové obálky, ale u této mi to asi ani nevadí :) Na film se moc těším, knihu jsem četla v aj a chystám se na 3.díl a jsem zvědavá, co se z toho nakonec vyvrbí :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujeme, že navštevujete náš blog a sme rady za každý jeden komentár, ktorý nám tu zanecháte ;)