sobota 1. augusta 2020

Augustové novinky 2020


Colleen bola istého času moja obľúbená autorka. no akosi som stratila chuť na jej knihy. Každopádne Verity pôsobí, vzhľadom na autorkine predošlé knihy, neobvykle a tak sa asi rozhodnem po nej siahnuť. 



Séria Nesmrteľné stroje je pre mňa takou záhadou. Na jednu stranu ma táto séria dokáže prekvapiť a dokážem prečítať každý diel, no zároveň mi príde aj príliš natiahnutá, miestami nudná a jediné čo ma dokáže poriadne očariť je záver 🤷‍♀️. Dokonca túto sériu už nemám ani v mojej knižnici, pretože som sa ju rozhodla posunúť ďalej. Tiež mi to na jednu stranu nevadí, ale niekedy to ľutujem 😄.Takže uvidíme, či sa pustím aj do pokračovania. Možno hej a možno ho potom posuniem taktiež ďalej. 





V auguste vychádza aj novinka z pera slovenskej autorky Michaela Zamari. 


2 komentáre:

  1. Přiznám se, že i když jsem četla několik knih od Hoover, žádná mě úplně nenadchla, vždy jsem měla nějakou výtku. To ale nepřekousli věrní čtenáři a dali mi to pěkně sežrat. Novinka mě ale velmi zaujala a určitě ji dám šanci :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som od Colleen už niekoľko rokov nič nečítala. Ale pamätám si, že ma jej príbehy dokázali zaujať. :) Ale chápem, aj tvoj názor, že ťa príliš nenadchla, po istej dobe som aj ja už mala dosť jej romantiky. Ale po rokoch skúsim Verity, keďže to má byť niečo trochu iné. Tak uvidíme, možno nás prekvapí :)

      Odstrániť

Ďakujeme, že navštevujete náš blog a sme rady za každý jeden komentár, ktorý nám tu zanecháte ;)