utorok 9. septembra 2014

Autumn talking (#1)



Ahojte,

počas leta som zaviedla rubriku Summer Talking a keďže rubrika mala (pre mňa) neočakávaný úspech, rozhodla som sa pustiť do Autumn Talking (Jesenné kecanie) a neskôr aj Winter Talking a tak ďalej. 


Už je čas jesene. Tento rok však začala niekedy na začiatku augusta a tak sme leto mali o polovicu skrátené. Rýchlo to ubehlo a zrazu bola škola. 

1. septembra bol štátny sviatok a tak sme do školy nastúpili pekne 2. septembra. Školský rok 2014/2015 sa začal netradične. Keďže sa nám škola cez prázdniny sťahovala do nových priestorov, tak sme vstúpili na nové územie. S dosť veľkými negatívnymi očakávaniami sme vošli do nových tried, kde to ešte páchne malovkou a po zemi je vrstvička prachu. Proste otras. 
Ale má to pozitívum. Tretí deň školy sme strávili upratovaním školskej knižnice a pred obedom sme boli už doma. Štvrtý a piaty deň bolo vyhlásené riaditeľské voľno z organizačných dôvodov.  
Aspoň pár dní sme si ešte oddýchli a v piatok u nás v meste bol jarmok, tak sme si užili koniec prázdnin a hups už sme v školskom ústave. Naplno makáme a pripravujeme sa na matury. Dokonca už aj vyplnené prihlášky na maturu. 
Nesmierne ma potešilo, že nemáme v rozvrhu fyziku a v stredu chodíme na tretiu hodinu. Bohužial máme dosť matiky, dokonca aj nejakú tú chémiu a skoro každý deň sme do pol 3 v škole. 
Aký rozvrh sa ušiel Vám? Mám závidieť? :)


Napadlo mi, že by som mala spraviť aj vyhodnotenie mojej osobnej letnej výzvy. 

Mala som v pláne: 
- prečítať 15 kníh  
- pozbierať 15 záložiek 
- kúpiť si aspoň jednu knižnú sériu 
- kúpiť si novú knižnicu, pretože do tej čo mám teraz už nenapchám ani list papiera
- ochutnať čo najviac miešaných drinkov
- poriadne sa opáliť na slniečku
Splnila som: 
- pozbierala som len 6 záložiek
- kúpila som si tri knižné série (Mariotovi dediči, Mayské proroctvo, Piesne Serafov)
- už aj postavená. :)
- ochutnala som až 2 (Virgin Sex On The Beach, Kalashnikov)
- ako každý rok sa mi slnko vyhýbalo oblúkom

Mali ste aj Vy nejakú výzvu? Zvládli ste ju? Ako vidíte mne sa to tak úplne nepodarilo.





12 komentárov:

  1. Už máte prihlášky vyplnené?? My máme teraz dvojtýždennú prax a potom začneme tiež zarezávať :( Už vieš akú si dáš výšku? Ja si radšej nedávam výzvy, lebo splnenie je katastrofálne :D :D už teraz lutujem, že som si dala celoročnú knižnú.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No veru nám prihlášky už dali a už ich máme vyplnené. Problém je, že naozaj netuším kde na výšku :D Ono sa to často mení. Najprv som chcela psychológiu, ale tam je biola a tú moc nedávam. :)
      Ja som ju tiež tak celkomm nesplnila, neboj. :D

      Odstrániť
  2. Já si vždycky něco naplánuji, a pak to nesplním :-D Jinak já už naštěstí do školy nechodím. Jsem za to vcelku ráda. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ČOO :DD my sme taká zaostalá škola :D čo tam po maturite, šak raz sa tie prihlášky vyplnia samé :DD sa budem čudovať keď budeme mať vôbec oznamká a podobne, keďže nejako... všetci na to serkaju :DD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. My máme oznamká (po ťažkom rokovaní), máme aj poháre, stužky a fotenie vybavené, ale čo sa týka programu a toho vôôôôôôbec nič :D

      Odstrániť
  4. No s tím sluníčkem to mám stejné :D Vždycky se těším, jak se pořádně opálím a nakonec jsem stejně s úplně stejným odstínem jako na jaře :D Co se dá dělat.. Mě škola začíná až za dva týdny, jediná výhoda vysokoškoláků, jinak mě čekají ty nejhorší předměty - mikro, makro atd. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Slnko sa nám vyhýba. Strašne :D Alebo že by sme sa my vyhýbali Slnku?
      Máte dlhšie prázdniny, ale budete zarezávať oveľa viac ako my. :/ :)

      Odstrániť
  5. Ja som na výzvy ani nemala čas. Skôr zvyknem mať takú neoficiálnu, že prečítam aspoň 20 kníh cez letné prádzniny, ale už ani to nie je aktuálne, odkedy chodím na VŠ, lebo to mi prázdniny začínajú skôr a trvajú aj dlhšie ako napríklad tvoje prázdniny :)
    Tých 13 kníh je slušný počet podľa mňa, je pekné, že si si našla čas na toľko kníh :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už teraz je celkom problém nájsť si čas na knižky a vážne sa obávam, že keď budem na VŠ (teda ak), tak to bude oveľa ťažšie a nebudem na knihy mať čas vôbec :/ :)

      Odstrániť
  6. Teda takhle hezky plnit lredsevzeti, to mi nikdy neslo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja nikdy nič nedodržím, aspoň niečo som skoro splnila :D

      Odstrániť

Ďakujeme, že navštevujete náš blog a sme rady za každý jeden komentár, ktorý nám tu zanecháte ;)