utorok 17. decembra 2013

Viedeň - Vianočné trhy 11.12. 2013

Pripravili sme si spoločný článok, v ktorom sme obe pridali ruku k dielu. Tento článok sa však nebude týkať kníh, takže dúfame že sa nenahneváte. Bude to také menšie osvieženie. A predsa hovorí sa, že zmena je život. :)
Zachvíľku sú tu Vianoce a aj preto sme sa so školou vydali na výlet do Viedne. Navštívili sme hlavne slávne Vianočné trhy. Atmosféra priam očarujúca a po zotmení svetielkový raj. Všade sa šírila vôňa punču, sladkostí a mnohých iných pochutiniek. Okrem vianočných trhoch sme si v skratke pozreli krásnu Viedeň, ktorú sa oplatí vidieť. Navštívili sme Zámok Schönbrunn, 
Dóm svätého Štefana, Hofburg, Rathaus a Burgtheater.

Rozhodli sme sa vám pomocou fotiek aspoň z časti ukázať, ako nádherne tu bolo a ako super sme si to užili. Tak dúfame, že sa Vám budú naše fotky páčiť.  ;)

Natrafili sme aj na niečo, čo súvisí s knižkami. Keď pôjdete nižšie sami to zbadáte. ;)

Fotky z vianočných trhoch: 
Pridáme Vám sem takú menšiu koláž našich fotiek.  :*


Viac fotiek v celom článku. :)

Schönbrunn:


Pomník Eugena Savojského:

Hofburg:

Dóm svätého Štefana

 Burgtheater:


Vianočné trhy a Rathaus:


Nasmerujte svoj pohľad na stred a aké meno tam vidíte?? Predsa Madox. Keby sa pridá jedno D navyše je to Travis Maddox z Krásnej katastrofy. :))







Dúfame, že sa Vám fotky páčili. Ospravedlňujeme sa za horšiu kvalitu niektorých fotiek, ale niektoré boli fotené už po tme alebo za šera a bohužiaľ to sa na fotkách aj podpíše.
Vaše adminky: 
Smiley & RoBerta_D*

1 komentár:

  1. krááásne fotky , vidno že ste si to užili ♥ my sme boli včera :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujeme, že navštevujete náš blog a sme rady za každý jeden komentár, ktorý nám tu zanecháte ;)