utorok 21. februára 2017

Taký menší súhrn a informácie...

Ahojte,

uvedomili sme si, že sme už pekne dlho nenapísali nejaký ten voľný článok. Takže dnes len tak informačne, čo bolo a aké sú naše ďalšie skoré plány s blogom. 

...ako prvé to najdôležitejšie, na čo sme zabudli...

8.11.2016 náš blog oslavoval 3 roky... a my sme na to kvôli školskému návalu ZABUDLI! 
Naozaj sú to už 3 roky, čo sme súčasťou knižného blogerského sveta. Je zaujímavé sledovať, ako sa každý deň rozrastá. 
Pri zakladaní blogu nám ani len nenapadlo, že sa tak dlho udržíme. O tom, že nás čítanie bavilo a baví nie je pochýb, ale neočakávali sme, že aj písanie o knihách nás bude tak dlho držať. Stále nás to baví a sme nesmierne rady, že sa môžme s vami deliť o naše názory. Aj keď už na to nemáme toľko času ako kedysi. O to viac si ceníme každú návštevu či komentár na blogu. 
Blog prekonal dokonca hranicu 100 000 videní. Aj to nám privoláva úsmev na tvár. Aspoň môžme sledovať odozvu na články a usvedčovať sa v tom, že naša práca nie je len tak poslaná do vetra. 
212 stálych sledovateľov, nad 1000 sledovateľov na instagrame, 448 sledovateľov na Facebooku.. to sú pre nás pekné čísla, za ktoré ďakujeme. 

...dlho nebola súťaž...

Áno, poslednú súťaž sme organizovali v decembri roku 2015. To je ale doba... a keďže sme prekonali určité číselné hranice vrámci blogu a keďže teda súťaž už dlho nebola, tak (zatiaľ) jednu máme v pláne. Presný dátum nevieme, no bude to čoskoro, čiže určite sledujte blog a facebook. Príležitosť na zapojenie bude pre každého. :)

...nové logo, vizuál... 

Nové logo alebo lepšie povedané, prvé logo. Od začiatku blogu sme ho nemali. Vždy to boli len nami vytvorené headery z obrázkov. Odteraz však máme oficiálne logo. Začiatočný farebný variant sa zatiaľ drží ružovej, no premýšľame aj nad inými farbami.
--- chystá sa nový design - s logom chceme priniesť aj zmenu vizuálu. Taktiež už čoskoro. 


...už to nebudú len recenzie...

Ako tak prechádzame cez blogy, nie sme jediné, ktoré sa týmto trápia. Aj náš blog sa v poslednej, pomerne dlhej, dobe nikam nehne. Pribúdajú len samé recenzie, no okrem nich nič osobné, či zaujímavé. Nie je to ani tak o tom, že by sme nemali nápady, je to skôr o nedostatku času. No už nastáva etapa, v ktorej sa zatneme a napravíme to. Máme niekoľko nápadov, napr. máme v pláne fotočlánky, obálkové články, niečo na zamyslenie, rady... je toho veľa, takže veríme, že sa k tomu dopracujeme.


To je v skratke asi tak všetko. Ďakujeme za podporu. Čoskoro s niečím zaujímavým. 
😘😘😘

2 komentáre:

  1. Som zvedavá na súťaž a najmä aj na nové články. Tiež bojujem s tým, že pridávam najmä recenzie a nie vždy viem, čo iné na blog pridať, no hlavne sa snažím zrecenzovať takmer všetky knihy čo prečítam a nenapísané recenzie sa mi riadne začali kopiť. Tým pádom mám pocit, že to musím dobehnúť a nie je čas pridávať nič iné a zároveň nemám chuť tie recenzie písať. Snáď sa to vám podarí vyrovnať lepšie.

    No a samozrejme sa teším aj na zmenu designu, tie vždy na blogoch obdivujem a s tým vlastným nikdy nie som spokojná.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veríme, že čoskoro všetko bude :)
      No to áno, niekedy naozaj nie je múza. Nič človeku nenapadne a tak sú potom len recenzie :/ :)

      Odstrániť

Ďakujeme, že navštevujete náš blog a sme rady za každý jeden komentár, ktorý nám tu zanecháte ;)