nedeľa 22. novembra 2015

Instagramis spamis...

Ahojte maniaci,

     povedzme si to na rovinu. V poslednej dobe to na blogu veľmi nefrčalo. Nebudeme sa na nič vyhovárať, na blog jednoducho popri škole nebol čas a často krát ani nie je. Isto to mnohí chápete, že keď sa aj naskytne pár minút voľna, nie vždy ho chceme stráviť pri počítači. Je to náročné. Človek zväčša napíše aspoň tú recenziu, aby sme blog až tak veľmi nezanedbávali. No už nie vážne nie je v nás žiadna energia, aby sme vymýšľali niečo nové, čo by blog vytrhol z nudnej letargie.


     Je takisto obtiažne vymyslieť niečo s blogom, keď obe študujeme v rôznych mestách a máme možnosť stretnúť sa len cez víkend, aj to nie každý. Na poslednom stretnutí sme sa však vážne zamysleli a do podrobností premysleli situáciu ohľadom nášho webu.


     V prvom rade sa chceme zlepšiť. Pretože ten blog nie je pre nás, ale pre Vás, knižných čitateľov. Chceli by sme v prvom rade pridávať na blog viacej článkov a to nielen recenzie. 

Ale nebudeme Vám tu vypisovať ako nás to mrzí a že sa chceme polepšiť, pretože si myslíme, že za všetko hovoria činy. A my sa budeme snažiť, aby ste boli s nami spokojní.

     No a teraz by sme sa rady vyjadrili pár slovami k názvu dnešnému článku a to je: Instagramis spamis... Rozhodli sme sa, že odteraz nás budete môcť nájsť aj na Instagrame, kde budeme pridávať fotky kníh, ktoré budeme práve čítať a tak aj budete mať lepší prehľad o tom, aké recenzie budete môcť u nás nájsť.

     Takže ak máte záujem sledovať nás aj na Instagrame tak neváhajte a sledujte nás TU! 
Budeme Vám veľmi vďačné za každý odber, ktorým nás podporíte.


   A v neposlednom rade, by sme Vás rady oboznámili s našim plánom na mesiac december. Za to, že ste túto našu nečinnosť s nami prečkali a vydržali, tak by sme rady Vás,verní čitatelia odmenili. A preto sme si pripravili pre Vás súťaž, kde budete môcť súťažiť o 4 knihy. Bližšie podrobnosti o danej súťaži sa dozviete 1. decembra, kedy sa naša súťaž začne a bude trvať necelý mesiac. Ale nebudem predbiehať udalosti. Takže 1. decembra sledujte náš blog a skúste šťastie. Tešíme sa na Vašu účasť.
K srdcu sme si vzali aj to, že by ste sa o nás chceli dozvedieť viac. Čiže sa chystáme (nevieme ešte kedy) podať vám aj naše predstavenie, aby ste nás lepšie spoznali a aby ste vedeli, kto za týmto blogom stojí.

No myslím si, že na dnes by bolo tých našich "kecov" až-až.

S pozdravom 

Vaše Knižné maniačky :*

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujeme, že navštevujete náš blog a sme rady za každý jeden komentár, ktorý nám tu zanecháte ;)