piatok 14. augusta 2015

Can´t wait to see

Ahojte, 
vybrala som pre vás zopár filmov, na ktoré sa neuveriteľne teším. Niektoré výjdu už tento rok, no na niektoré si budem musieť ešte rok počkať. Tešíte sa na niektorý zo zoznamu aj Vy? Alebo aké novinky očakávate? :)

Moje najväčšie očakávania patria Deadpoolovi. Premiéra je stanovená na február 2016 a verím, že to bude aj dodržané. Neuveriteľne sa teším, ako pôjdem do kina na tohto úplne šialeného anti-hrdinu. Konečne sa dočkal filmu, no a podľa traileru to vyzerá bombasticky. :3 :3 Nielenže to bude akčné, ale aj vtipné. :3
Na filmové spracovanie druhej časti Maze Runnera sa asi tešia viacerí. Vyzerá to dobre. 
Kto by nemal rád animáky? A obzvlášť Hotel Transylvania? Ujetá, ale milá rozprávočka. Som zvedavá, čo ponúkne pokračovanie.
V tomto roku sa dočkáme záverečného dielu Hier o život. Zdá sa mi, že ošial ohľadom tejto série poriadne upadol a zisky nebudú priveľké. Podľa mňa bola veľká zbytočnosť, že Drozdajka bola rozdelená na dva filmy. Už prvý diel bol poriadne rozťahaný a ledva ma bavil. Bohvie ako to skončí so záverom. 
Suicide Squad bude pecka. Najskôr som nebola stotožnená s tým, že Jared Leto bude Joker, ale nakoniec to nevyzerá tak príšerne. Síce podľa mňa neprekoná Hedge Ledgera, no nebude to aspoň katastrofa. Veď posúďte sami.
Nového Batmana stvárňuje Ben Affleck. Od začiatku som mala obavy a čím viac toho vidím, tým sa viac obávam. Batman vyzerá ako keby pribral 100 kíl, ledva sa hýbe a samotná myšlienka filmu mi príde zvláštna. No aj napriek tomu si film asi pozriem. 
Čo robia domáci miláčikovia, keď ich páničkovia odídu z domu? The secret life of pet nám to  ukáže. Trailer vyzerá vtipne a podľa všetkého to bude milé a podobné rozprávke Lovecká sezóna. 

5 komentárov:

  1. Na Hunger Games jsem taky zvědavá... Nejvíc se těším na Spáleniště, Hotel Transylvania a naprosto bezonkurenčně skvěle vypadá trailer na The secret life of pets :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Deadpool vyzerá geniálne, nemôžem sa dočkať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Teším sa na Hunger Games aj Hotel Transylvánia. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujeme, že navštevujete náš blog a sme rady za každý jeden komentár, ktorý nám tu zanecháte ;)