utorok 28. júla 2015

TOP 5 Najnenávidenejších ženských postáv

1. Nora Grey (Hush hush):
Inú postavu na prvé miesto ani dosadiť nemôžem. Ešte v prvej časti série som ju dokázala zvládnuť a bola mi sympatická. Ako však séria pokračovala, začala som voči nej pociťovať nesympatie. Konala úplne nelogicky, nikoho nepočúvala, stále si presadzovala svoje a nakoniec kvôli nej sa udiali tie najhoršie veci. Nad všetkým fňukala a nehľadala ani spôsob, ako niečo riešiť. Len počúvala Patcha - lebo on bol mozog. Občas sa správala ako decko, nič si nechcela dať vysvetliť. Vytvárala si vlastné závery - väčšinou mýlne. Sama nevedela, čo chce.

2. Penryn Young (Angel Fall):
Na Penryn mi vadilo veľa vecí. Jej povaha bola komplikovaná. Konala v rozpore s tým, čo cítila. Svoje konanie si skoro nikdy nepremyslela - teda konala prevažne impulzívne a potom to tak aj dopadlo. A to najhoršie - nepoznala pud sebazáchovy. Do nebezpečenstva sa vrhala po hlave vždy keď sa naskytla príležitosť. Nehovoriac o tom, že bola naivná. 




3. Nina Grey (Providence):
Druhá Greyová na zozname. To meno v sebe asi niečo skrýva. Takisto z anjelskej série. A takisto otrasná hlavná hrdinka. Jediné o čom dokáže hovoriť je Jared, ktorý takisto za nič nestojí. Nerozmýšľa, fňuká a správa sa vždy ako decko. Hlavne, že je pri nej Jared, aby jej povedal krásne slovíčka a už je v poriadku. (Teda, ona si myslí, že je v poriadku). Miestami bola až trápna a o svojich činoch si myslela, že sú odvážne (čo teda vôbec neboli). 







4. America Singer (Selection): 
America sa mi zhnusila svojou nerozhodnosťou. Už si myslíte, že padlo jej posledné rozhodnutie, no o kúsok ďalej zistíte, že to rozhodnutie vzala späť a pretvorila ho na niečo úplne iné. A vtedy som mala chuť ju niečím ovaliť po hlave. Prečo sa jednoducho nedokáže držať jedného názoru? To ho musí stále meniť? Nehovoriac o tom, že ho pretvorí na niečo nelogické. Vadí mi, že si domýšľa, nenechá si nič vysvetľovať. A chudák Maxon.. no nečudujem sa, že nikdy nevie ako sa má správať, aby jej vyhovel. To sa proste nedá - vyhovieť jej. 

5. Elisabeth Sturmová (Ukradnuté sny): 
Hlavná hrdinka ma nezaujala a po prečítaní prvého dielu tejto série som si povedala, že s Ukradnutými snami končím. Opisy sa nedali vydržať a k tomu sa nedala vydržať ani hlúposť Eli. Nenašla sa vec, nad ktorou by nepreplakala hodiny - všade samý plač. Chovanie mala trápne, detské, neustále sa sťažovala na všetko a v ničom nevidela pozitívum. No zbohom. 













11 komentárov:

  1. Až na Americku ostatné postavy nepoznám, takže neviem posúdiť :D a čo sa týka Americi, čítala som zatiaľ iba Selekciou a tam nebola až taká hrozná :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V Selekcii sa ešte dala, ale keď som si prečítala Elitu, tak som zmenila názor, :))

      Odstrániť
  2. Síce si už nepamätám na Hush Hush, ale verím, že mi liezla Nora na nervy :D a America zatiaľ ešte nehviezdila, ale to určite bude v dvojke ako mi všetci hovoria :D inak zvyšok nepoznám :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nora musela liezť na nervy, veď to je jej hlavnou úlohou v tej sérii, tuším :D
      No v Elite sa vyznamená. :)

      Odstrániť
  3. Som prekvapená že sa tam ocitla America, ale tak isto som sa nad tým zasmiala pretože máš pravdu :D Vždy to bolo ako keby urobila krok vpred a dva kroky vzad ale nemôžem povedať že by som ju nenávidela.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Akože v Selekcii sa ešte dala, tam som ju nejako neriešila, ale keď som dočítala Elitu, tak som ju sem musela zaradiť :D

      Odstrániť
  4. Z výběru znám jen Americu, kterou ale jakžtakž snesu. Nejvíc ale nenávidím Umbridgeovou, ta je na zabití a ani nemusí promluvit. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já ani tak moc nemám nějakou hrdinku, kterou nemám ráda. :D Ale je pravda, že America je taková...nevím na můj vkus hrozně váhavá a neví, co chce, takže bych patrně zvolila taky ji. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja by som pridala aj Bethany (Záblesk) z tej ma išlo poraziť :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Americu si teda pekne zotrela :D Elitu som síce ešte nečítala, ale v Selekcii už mala také náznaky. Veľmi dobrý článok ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Americu si teda pekne zotrela :D Elitu som síce ešte nečítala, ale v Selekcii už mala také náznaky. Veľmi dobrý článok ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujeme, že navštevujete náš blog a sme rady za každý jeden komentár, ktorý nám tu zanecháte ;)