nedeľa 31. mája 2015

COMEBACK - SME SPÄŤ

Ahojte! Na úvod by sme sa vám chceli ospravedlniť, za našu vyše polmesačnú neaktivitu. Ale máme na to dobré ospravedlnenie - a tým je: MATURITA, všetkými študentmi milovaná udalosť.  Bohužiaľ maturita si vybrala svoju daň v podobe žiadnych článkov na blogu. Ale našťastie naše úsilie vynaložené počas akademického týždňa prinieslo dlho očakávané plody a môžeme si povedať, že konečne máme maturitu úspešne za nami a skončila nad naše očakávania. Takmer každý študent po maturách povie, že to nič nebolo. My nebudeme klamať - bolo to naozaj ťažké a nervy drásajúce, stresujúce. 

Ešte prekonať nejaký ten deň - dva do príjimačiek a potom už bude blog klapať ako hodinky, keďže sú pred nami takmer 4-mesačné prázdniny a s tým spojený aj nahromadený voľný čas.
Máme pre Vás pripravených zopár recenzií, ktoré sme akosi zameškali a taktiež na pondelok sa môžete oboznámiť s novinkami na mesiac jún. 


SMILEY počas akademického týždňa stihli prekvapiť aj tieto krásky: 


Recenzák od Ikaru, ten bol naozaj dobrý ! :)
Ďakujem Patty za takéto krásne kúsky aj s pekným listom :3 :3



Po veľmi dlhom čase s pozdravom...


6 komentárov:

  1. Maturita je jako soumrak mračen, dost blogerů kvůli tomu muselo nahodit režim neaktivity, ale nejdůležitější přeci je, aby to člověk zvládl :-) Jinak pěkné knihy, Elitu mám už také doma :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Maturita je obdobie temna priam, našťastie už je za nami. :))
      Strašne sa na Elitu teším :3

      Odstrániť
  2. Áno, maturita je príšernosť. Viem to z vlastnej nedávnej skúsenosti. :D Ale tie 4 mesiace prázdnin stoja za to. Hlavne, ak máš čo čítať. A tie vaše úlovky vyzerajú fakt zaujímavo. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, myslím si, že ako maturanti si tie prázdniny zaslúžime :D Strácam sa v tebe bolo skvelé.

      Odstrániť
  3. Pěkně knihy a gratuluju k maturitě :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujeme, že navštevujete náš blog a sme rady za každý jeden komentár, ktorý nám tu zanecháte ;)