streda 10. decembra 2014

Winter Talking (#1)


Ahooojte,
po dlhšej dobe sa opäť ozývam. Počas jesene sa mi podarilo napísať len jedno Autumn Talking, čo ma veľmi mrzí, no nebol čas.
Už na začiatku novembra nebol na NIČ čas.

V štvrťke mesiaca bola stužková, na ktorú sme sa pilne pripravovali a spoločne s triedou dolaďovali detaily. Samé skúšania, dohadovačky a stresy. Samotná stužková však dopadla nad moje očakávania. Bola jednoducho skvelá. Musím povedať, že stála za tie hádky. Samozrejme sa neobišla bez menších trapasov. Napríklad hneď na nástup nám DJ nepustil Nothing else matter, ale pustil nám pesničku, ktorú sme mali určenú na stužkovanie. Našťastie sa rýchlo spämatal a pustil nám, to čo mal. A ďalší trapas nastal, keď sme po slávnostnej časti zabudli dať učiteľom kytice. A to že sme pri odchode z pódia po sebe kričali, že zaneste tie kvety, nám nepomohlo. :D 
Po slávnostnej časti sme mali, tak asi ako každý, zábavný program. Ďalšia nepríjemnosť. Nedostali sme celé video z únosu triednej knihy. :D A tak sme mali len ukážku v podobe traileru. 
Zábavný program bol neuveriteľne dlhý, mali sme kopu scénok, tančekov a na konci DANCE EVOLUTION. Našťastie nikoho nenudil, čomu sme sa tešili. A nakoniec nasledovala zábava až do rána. Nikdy som neverila rečiam, že stužková patrí medzi najlepšie večery a uloží sa tak veľmi do spomienok, no po zažití na vlastnej koži tomu už verím. (Aj keď sme mali nekvalitného fotografa a polovica fotiek stojí za milú jarmilú...)
No a po stužkovej tiež nebol na nič čas, pretože sme sa museli vrátiť do reality. Učitelia nám toho poriadne naložili a nezostávalo nič iné, len sa drtiť na písomky a testy. Ledva sme stíhali písať recenzie na recenzné výtlačky. A na naše knihy neostáva vôbec žiadny čas :((( (A pozor, to sa nesťažujem, len ma to mrzí.) Čo sa ukazuje aj na blogu, keďže sa objavujú len samé recenzné výtlačky. Snažíme sa to napraviť. Stále mám v zálohe recenzie na Mariotových dedičov a ešte čítam Zostaň so mnou, tak dúfam, že bude čas zrecenzovať to. Tiež by som sa chcela povenovať aj Najobľúbenejším postavám a obálkam. 

V novembri sme oslávili aj prvý rôčik blogovania. A všetkým ďakujeme. Objavilo sa pár komentárov s otázkou, či bude oslava. Odpoveď: Áno, už sa chystá a bude spojená aj s Vianocami!! :) Dúfame, že vás poteší. Štatistiku blogu si môžete pozrieť TU



To už je po prvej adventnej nedeli? Neverím!! Už len necelý mesiac a sú tu VIANOCE. Pýtať sa, kto sa teší je asi zbytočné. Dúfam, že už máte napísaný list Ježiškovi :P Aby to však nevyznelo, že sa na Vianoce teším len kvôli darčekom. Vianoce milujem hlavne kvôli atmosfére. V telke samé rozprávky, v dome vôňa koláčov a ihličia... ochh :3 A konečne sneží!

Tiež vám čas tak rýchlo uteká? Prečo sa na Vianoce tešíte? 







1 komentár:

  1. Čas ide brutálne rýchlo :D ale keď som v škole, tak pomaly. Na Vianoce sa teším najviac akurát tak preto, že nemusím ísť do školy ani sa nič učiť :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujeme, že navštevujete náš blog a sme rady za každý jeden komentár, ktorý nám tu zanecháte ;)