streda 31. decembra 2014

Happy New Year ! :)

Ešte pred polnocou Vám chceme popriať Šťastný Nový Rok. Aby ste dosiahli veľa úspechov, aby ste boli zdraví a aby ste úspešne zvládli nové výzvy a tiež sa úspešne dopracovali k svojim cieľom. :) Aby bol rok 2015 ešte úspešnejší ako tie predtým. Rok 2014 prešiel neskutočne rýchlo a môžme úprimne zhodnotiť, že nás plne obohatil. Ako v osobnom živote, tak aj v knižnom živote. Zamieram sa na ten knižný svet. Kde by sme boli bez našich pravidelných čitateľov? 152 !! :O <3 Ste úžasní a každý jeden pozitívny ohlas, komentár alebo rozhovor nás nesmierne teší. Je pravda, že blog píšeme z našej iniciatívy, no pravdu povediac, sú obdobia, keď si myslíme, že recenzie nie sú kvalitné, že nás miestami opúšťa nadšenie pre písanie, ale potom sa to vráti a vieme, že u vás máme podporu. Ešte raz vďaka. Tento rok sa nám podarilo nadviazať aj zopár spoluprác a tým sme si splnili knižný sen. Uverejnili sme kopu článkov, či už recenzií alebo články na témy. :) Prečítali sme niekoľko desiatok kníh. Hodnotíme rok ako úspešný. Každý si dáva predsavzatia do nového roku, ale my ich nejako nevieme dodržiavať a tak si tento rok takisto nedáme predsavzatia. :D Počet kníh do nového roka tiež nevieme odhadnúť.. nakoniec sa takto o rok znova budeme čudovať, koľko sme toho postíhali. Ako ste na tom Vy? Dávate si predsavzatia, chcete prečítať určitý počet kníh? 
Poriadne oslávte príchod a želajte si toho veľa. Nech sa vám všetko vyplní :)
Na záver teda ešte raz prajeme Šťasný Nový Rok <3

3 komentáre:

  1. Predsavzatie si nejdem dávať žiadne.:) Aj vám šťastný nový rok!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Žádné předsevzetí si nedávám, snad jen vyplním challenge na goodreads, ale dávám si reálné cíle a nehroutím se z toho, když je nezvládnu. Tentokrát jsem zveřejnila i Velkou knižní výzvu, ale je to spíš pro zábavu, než abych se nějak vyhecovala :)
    Každopádně do nového roku přeji mnoho úspěchu v blogovém i osobním životě, pište dál, budu se k vám vždy ráda vracet :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Přeji vám všechno nejlepší do nového roku, hodně štěstí, zdraví, lásky a spoustu krásných okamžiků a knižních objevů i v roce 2015! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujeme, že navštevujete náš blog a sme rady za každý jeden komentár, ktorý nám tu zanecháte ;)