pondelok 1. septembra 2014

Výlet do Bratislavy

Ahojte! Ani si neviete predstaviť ako dlho som sa tomuto článku vyhýbala. A to nie že by sa mi nechcelo písať text do článku ale nechcelo sa mi nafotiť knihy, ktorých sa bude tento článok týkať a tak som si svoju lenivosť vedela pekne odôvodniť. Ale tak poďme pekne po poriadku. Budem sa snažiť moje rozprávanie skrátiť a vystihnúť len podstatu, pretože komu by sa to chcelo celé čítať. :)

Už dávnejšie nás kontaktovala pani Silvia Antalíková, ktorá nás informovala o tom, že pán Marenčín je ochotný poskytnúť recenzné výtlačky. Lenže problém sa naskytol v tom, že bol potrebný osobný odber a ani jedna z nás nebýva v Bratislave. Avšak všetko sa zmenilo, keď som sa so sestrou a sesternicou rozhodla ísť na výlet do Bratislavy. A tak sa aj nakoniec stalo 13. augusta.

Všetko prebiehalo v tom najlepšom poriadku - bezpečne sme sa dostali do Ba, po úvodnom menšom blúdení sme konečne vedeli kde je sever a pozreli si najznámejšie pamiatky v BA. Konečne nastala tá hodina kedy som sa mala stretnúť s pánom Marenčínom. A toto bolo veľmi zaujímavé, pretože sme vyše pol hodiny hľadali p. Marenčina, ktorý bol v kaviarni neďaleko od nás. A hľadať neznámeho človeka v obrovskom a taktiež neznámom mesto bolo naozaj skvelé, ale aj tak sme si to užili.
   Nakoniec sme ho našli v danej kaviarni a všetko potom vychádzalo oveľa lepšie. Hneď po príchode do kaviarne si nás p. Marenčín odfotil čím nás veľmi milo prekvapil. Zaviedol nás ho skladov a poviem Vám bol to raj pre správneho knihomoľa. Hneď ako som vošla dovnútra ovanula ma vôňa kníh a vidieť také obrovské množstvo kníh na jednom mieste bola jedna báseň. Pán Marenčín bol taký zlatý, že nám poskytol 24 kníh čo som bola nesmierne prekvapená. Niektoré knihy boli ešte zabalené a neboli ešte na sklade, pretože sa jednalo o novinky, ktoré doviezli len v ten deň.
Ale zase sa objavil problém. Ako také neuveriteľné množstvo kníh zobrať so sebou, pretože okrem kabeliek a ruksaku sme nemali nič iné. No nakoniec mi p. Marenčín vykúzlil tu najkrajšiu kabelku pre knihomoľa, ktorá spočívala v zalepenej škatuli a s ramienkom z potravinovej fólií. Bol to skvelý nápad, pretože bolo asi ešte len jedna hodina a z BA sme mali odísť až pred 19. a trepať sa s škatuľou na rukách by nebolo veľmi praktické. Keďže som bola natoľko lenivá a nechcelo sa mi pri každom fotení skladať škatuľu mimo, nachádza sa na veľa mojich fotkách. Ale aspoň putovanie naprieč BA bolo pohodlnejšie.

A na záver môjho, po dlhšej dobe dlhšieho článku, Vám prinášam fotky, aby ste vedeli aké recenzie očakávať.



Vopred sa ospravedlňujem za kvalitu fotiek, ktorá nie je práve ideálna, no knihy som bola nútená fotiť s bleskom a o pol jedenástej večer. 



Podarilo sa mi nájsť celkom dobú fotku kde vidieť moju "kabelku".



S pozdravom

13 komentárov:

  1. Haha, trošku "větší" zavazadlo :D Co si budeme povídat, vybrala bych si z nich hned několik :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bolo to trošku nemotorné a po dlhšej dobe z toho ruky boleli, ale tie knihy stáli za to :3

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. To teda bude, len keď už začala škola aby aj čas bol, toho sa najviac obávame. :)

      Odstrániť
  3. Waau, tak to sa nestane každému.:D A tá "kabelka" nemá chybu.:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pani Silvia Antalíková dala skvelý tip :3 A tak sme skúsili šťastie :)

      Odstrániť
  4. Takých výletov treba mať v pláne oveľa viacej. A nabudúce môžeme ísť spolu :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujeme, že navštevujete náš blog a sme rady za každý jeden komentár, ktorý nám tu zanecháte ;)