utorok 26. augusta 2014

Novinky:



Anotácia:
Šestnáctiletá Blue se narodila do rodiny senzibilů a jasnovidců. Ve svém osudu má napsáno, že až políbí svou pravou lásku, dotyčný zemře. Blue se proto rozhodne, že nikdy nikoho líbat nebude. Kluci ji nezajímají a hlavně ne ti z Havraního bratrstva, party bohatých studentů místní elitní školy. S těmi jsou jenom potíže. Jenže když ve své první jasnovidné vizi spatří Ganseyho, vůdce Havraního bratrstva, který má během příštího roku zemřít, nedokáže ho vyhnat z hlavy. Když se s ním pak setká tváří v tvář, polibek smrti se stane reálnou hrozbou...
Nový román americké spisovatelky a autorky populární trilogie o vlkodlacích (Mrazení, Váhání a Splynutí) je prvním dílem připravované tetralogie. (26.8.2014)


Anotácia:

Nina Greyová sa iba nedávno zotavila z nebezpečného konfliktu s peklom, a už je nútená deliť si čas medzi štúdium na Brownovej univerzite a spoločnosť Titan Shipping. Nastúpila do firmy ako praktikantka, aby v jej vedení neskôr nahradila zosnulého otca. O jeho násilnej smrti sa jej sníva každú noc, zároveň ju trápi pocit viny, že jej dobrý kamarát Ryan kvôli nej odišiel bojovať do Afganistanu, a Claire, sestra jej budúceho manžela Jareda, musela letieť za oceán, aby Ryana chránila. Nina nepovažuje nočné mory za svoj najväčší problém, lenže v tom sa veľmi mýli.

Jared sa zo strachu o Ninin zhoršujúci sa zdravotný stav rozhodne Shaxovi ukradnúť pekelnú bibliu, aby v nej vyhľadal odpoveď, ako priateľke pomôcť. V boji s novým nepriateľom, ale po boku nových priateľov sa naplnia jeho najstrašnejšie obavy. Zúfalý mladík stojí pred ťažkou voľbou: buď na vlastnú päsť bojovať proti peklu, alebo rozpútať vojnu s nebom. (16.9.2014)





Anotácia:

Chystá sa veľké stretnutie gréckych a rímskych polobohov. Posádka z Tábora polokrvných vyráža po mori na vojnovom korábe Argo do Tábora Jupiter. Ich plány však naruší proroctvo sedmy, ktoré sa začína napĺňať. Skupina hrdinov sa preto musí vydať do rodiska antických bohov, krajiny Mare Nostrum. Podarí sa im nájsť tajomné znamenie bohyne Atény, ktoré im v boji proti zlu pomôže? Gaiy, sila mocnejšia než všetci bohovia sa ďalej prebúdza a ohrozuje budúcnosť civilizácie. Čas sa kráti a posádka Arga sa musí vydať do boja za záchranu ľudstva... (16.9.2014)










Anotácia:
Pred desiatimi rokmi nastala Katastrofa, ktorá nezvratne zmenila našu planétu. Niektorým ľuďom totiž dala nadprirodzené schopnosti a vydesená spoločnosť ich nazvala Epici. Epici však nie sú dobrí superhrdinovia. Nie, sú to geniálni zloduchovia bez kúska súcitu. Nikto sa im neodvažuje postaviť na odpor. Nikto okrem Pomstiteľov – záhadnej, krutej a nepolapiteľnej špeciálnej jednotky, ktorá pátra po ich slabostiach, aby ich mohla zabiť. David chce medzi nich. Chce dostať Metalurga, Epika, ktorý je vraj neporaziteľný. Epika, ktorý mu zabil otca. Posledných desať rokov bol ako Pomstitelia, pozoroval a študoval Epikov, plánoval. No David vie niečo, o čom nikto netuší: Videl Metalurga krvácať. Teraz nastal čas na pomstu. Postapokalyptické sci-fi. (30.9.2014)

3 komentáre:

  1. The Raven boys vychádza aj po česky? Čoo? To som nevedela, hneď idem objednávať! :D
    A už sa neviem dočkať Bohov Olympu 3... dvojka sa skončila na porazenie :/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Raven Boys sú dokonalí, aj dvojka.:)
    Teším sa na Metalurga!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujeme, že navštevujete náš blog a sme rady za každý jeden komentár, ktorý nám tu zanecháte ;)