piatok 29. augusta 2014

Knižný zraz v Trenčíne

Ahooojte,
tak sme tu s naším reportom zo zrazu v Trenčíne. Zraz sa konal v stredu 27. augusta a bol to náš prvý knižný zraz vôbec. Keď sa začalo organizovať,  kde a kedy bude, ešte sme ani len nevedeli či pôjdeme, ale nakoniec sme rady, že sme sa ho zúčastnili.
Takže pekne po poriadku.

V utorok sme sa dohodli s RoBertou_D*, že pôjdeme autobusom z Handlovej do Prievidze o 7:00. Do toho istého autobusu mala v Ráztočne nastúpiť Naty  a spolu sme mali čakať na autobus do Trenčína. Plány sa však trošku zmenili a nakoniec nás do PD zaviezla mamina. Na zastávke sme sa spoznali s Naty a jej kamarátkou Theres a o chvíľu sme už cestovali. V autobuse mi ešte Naty stihla dať moju výhru z jej blogovej súťaže. :3


Cesta ubehla rýchlo a keď sme na poslednej zastávke vystúpili, stretli sme sa s Maťou a Neliss, ktoré nás tam už očakávali. S nami prišla ešte Patty, ktorú sme  v autobuse nespoznali. :D

Počasie nebolo najhoršie a tak sme si išli sadnúť do parku, kde sme sa konečne zoznámili a začali rozprávať o všeličom možnom. V priebehu rozhovoru sme ešte išli na stanicu a privítali sme Christine, Lu a Nikee. Očakávali sme ešte príchod Veroniky, ktorá sa však nedostavila, čo je škoda. Snáď nabudúce. 

Začalo mrholiť, presunuli sme sa do reštaurácie Koruna, kde nás milá obsluha usadila k nášmu veľkému stolu. Na radu prišla prvá súťaž. Hádanie postáv. V tomto sa nám veľmi nedarilo. Na väčšinu sme nemali odpoveď. (Bude to možno tým, že veľa knížok sme nečítali a preto nám to uniklo.) 

Keďže sme boli všetky hladošky, tak sme sa rozhodli objednať si jedlo a väčšina si dala pizzu. Spokojné s plnými bruškami sme sa pustili do druhej súťaže, v ktorej už to šlo lepšie. Správnu odpoveď sme vyberali z 3 možností. (Tipovačky idú vždy lepšie :D). 
A posledná úloha? TÁ STÁLA VÁŽNE ZATO. Všetky sme mali za úlohu poskladať knižné obálky. (Selekcia, Som rozohnená, Fangirl).
RoBerta_D* siahla po Selekcii a ja po Som rozohnená. Tu je výsledok:
Takto to pekne začalo. A tu sa to pre Rozohnenu pekne skončilo. :D Ale našťastie som nebola jediná, kto sa s ňou trápil. Christine vedľa mňa síce bola na tom trošku lepšie, ale tiež sa potrápila. :D Zato RoBerta_D* svoju selekciu krásne doskladala.
Trošku sme sa potrápili. :D

Po tejto krkolomnej skladačke sa súťaž vyhodnotila a každá si domov niečo odniesla. RoBerta_D* knižku Ľadové oči a ja, vždy užitočné, záložky. :)
Bolo načase sa zdvihnúť z teplúčkej reštiky a zájsť na prieskum kníhkupectiev. Ako prvé na zozname sa stalo TK Libri, kde mali plno kníh v zľave a RoBerta_D* si ukoristila skvelú a obľúbenú Janu Pronskú a tým doplnila svoju bohatú zbierku. 
Brenda Joyce- Oheň vášne
Jana Pronská - Zradená ľúbosť
A nakoniec dostatá kniha Ketrin Stehle - Ľadové oči




Mňa nič také nazaujalo. Keď baby nakúpili presúvali sme sa do Priora. Tu ma zaujalo až príliš veľa kníh. A tak som neodolala a poriadne nakúpila. Erebos, Mariotovi dediči 1,2 (po mnohých odporúčaniach som ich konečne musela mať), Obchod so šťastím, Kľúč k šťastiu, Mayské proroctvo: Zápas o osud ľudstva, Mayské proroctvo: Hadia špirála. 
Čierny sneh a Dom smrti sú výhra od Naty. :)
Ešte bolo na pláne kníhkupectvo Gandalf v Maxe, pred ktorým sme sa pekne všetky aj odfotili. 
Smiley, RoBerta_D*, Patty, Nikee, Luu, Naty, Maťa, Neliss, Theres a Christine. :)

Pobrali sme sa na stanicu a utekali na autobus s odchodom 15:15. Ledva sme to stihli uff... :D V autobuse sme celú cestu prekecali o knihách a v Prievidzi sa rozlúčili. Zraz bol suprový, veľa srandy, trápenia (nad puzzle), pohody. :) Už sa niečo spomínalo o ďalšom zraze v Žiline. Veríme, že sa nám podarí prísť aj tam. 
Sme strašne rady, že sme spoznali kopu super báb, ktoré majú rovnaký koníček ako my. :* Zraz sme si užili a ukoristili sme aj niekoľko kníh. 


4 komentáre:

  1. Som rada, že ste prišli :) Ale vyberalo sa v teste z troch možností, nie štyroch :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A fakt, to prečo som napísala, že zo 4 :D :D :D trošku preklep.

      Odstrániť
  2. Obálky boli proste zákerné!:D Super, že sa vám zraz páčil a dúfam, že sa vidíme nabudúce.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekny članok ...Och a ta založka 50 odtieňov sivej, je krásna zavdím :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujeme, že navštevujete náš blog a sme rady za každý jeden komentár, ktorý nám tu zanecháte ;)