utorok 1. apríla 2014

Filmové spracovanie Zavrhnutý


Pre všetkých fanúšikov knižnej série Zavrhnutý máme veľkú novinku. Určite ste postrehli, že séria je už dlhšie na zozname kníh, ktoré by sa mali dočkať filmového spracovania. Už je tomu aj rok, čo na knihu boli zakúpené práva. Odvtedy sme sa nedočkali žiadnej novej informácie. 
No konečne nastal ten čas. 
Na jednom knižnom sedení dostala autorka série pár otázok, medzi ktorými sa nachádzala aj otázka ohľadom filmu. A tu nám Becca potvrdila, že scenár je už dávno napísaný, avšak ešte sa vôbec neuvažovalo o hereckom obsadení. 
Na otázku, ktorí herci by pre ňu boli ideálnymi na stvárnenie hlavných úloh, šikovne odpovedala, že nechce zničiť čitateľom ich predstavy jej vlastným výberom. 

O kastingu sa určite dozvieme aj od modela Wadena Poezyna, ktorý sa na svojom Twitteri prihovára fanúšikom Patcha, pretože práve on má záujem ním byť. 

Scénar je napísaný, už len nájsť ten spravný herecký tím. Dúfame, že to bude čo najskôr. Aj keď sa obávame výberu hercov. :) Akých hercov by ste si zvolili Vy?

Čo si myslíte Vy o filmovom spracovaní tejto série? :)

3 komentáre:

  1. Wade Poezyn by bol podľa mňa dobrý Patch. Vôbec by mi nevadilo, keby ho obsadia. Inak, čo sa týka filmu, neviem,či je práve toto najvhodnejšia kniha na filmové spracovanie. Séria nepatrí medzi moje top, ale ako knihy sa to dá, avšak si nemyslím, že by filmom prerazili. Téma je dosť tuctová. Uvidíme, čo a ako to vymyslia. Možno budem ešte prekvapená.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Už sa teším na film, podľa mňa nás milo prekvapia... Inak Wade by sa tam fakt hodil :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujeme, že navštevujete náš blog a sme rady za každý jeden komentár, ktorý nám tu zanecháte ;)