streda 19. marca 2014

Pokračovanie série 50 odtieňov sivej?



Nie je tomu tak dávno, čo sa na pultoch kníhkupectiev objavil posledný diel 50 odtieňov slobody.Nie je to potvrdené, no na internete kolujú správy, že autorka tohto fenoménu sa chystá vydať ešte ďalšie tri diely. Mnoho čitateľov tejto série sa asi pýta o čo pôjde tentokrát.

Takže o čo pôjde?Nepôjde o nič nové, len sa dozvieme celý príbeh tentokrát z pohľadu samotného Christiana Greya. Pre fanúšičky určite lákava predstava dostať sa do hlavy ich obľúbeného pána božského. 


Bližšie informácie sa ešte neobjavili a samotná autorka nepoprela no ani nepriznala svoj zámer napísať ďalšie diely. Vyjadrila sa však že nápad napísať knižku z Greyovho pohľadu vždy existoval.A keďže ju vždy zaujímalo, ako by kniha vypadala z jeho pohľadu určite sa nad tým zamyslí. 


8 komentárov:

  1. Podľa mňa to bude úplne zbytočná trilógia, ale nech ... som zvedavá ako rozpíše komplikovanú Christianovu osobnosť. Isto jej to prinesie dosť veľké zisky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Fifty Shades ma bavilo, ale už to v tom poslednom diele strácalo tú správnu iskru. Odhliadnuc (alebo práve prihliadnuc) od toho však nemám záujem čítať zase to isté ale z Christianovho pohľadu, podľa mňa je to zbytočné :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pri niektorých sériach je to fakt len o zisku :) Vlastne ti tie diely ani nič nové skoro nepovedia :)

      Odstrániť
  3. Mě z téhle série bavil pořádně jen první díl, ten byl výborný. Ty ostatní jsem přečetla. Co se týče tady tohoto článku, myslím si taky, že tahle trilogie bude zbytečná, ale i tak si myslím, že si to hromada lidí koupí a autorce to přinese pěkné penízky.:D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja mám rada celútúto sériu a preto si ymslím, že je celkom fajn, keby to boloaj z Christianovho pohľadu. NApr, pri Krásnej katastrofe to veľmi oceňujem, že je aj z Travisovho pohľadu :)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. My, (adminky) sme ani jedna nečítali túto sériu. Od kamarátky však máme zaručené, že je to geniálne, no ten príbeh nás moc neláka, takže to neviem ohodnotiť .
      Áno, pri Krásnej katastrofe to bolo úžasne. Pred nedávnom Smiley prečítala Chodiacu a v utorok bude zverejená aj recenzia :)

      Odstrániť
  5. zatiaľ čítam iba 1. diel ale dopočula som sa že pokračovanie už nie je také ,,iskryvé´´ ako tá 1. časť aj pán Grey už nebude v 2. a 3. časti už taký záhadný ale rozhodne to mám v pláne si to prečítať a ísť n to do kina :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujeme, že navštevujete náš blog a sme rady za každý jeden komentár, ktorý nám tu zanecháte ;)