pondelok 17. marca 2014

Na čo sa môžete v najbližšej dobe tešiť




Ahojte! Chceli by sme Vás informovať, že načo sa môžete v najbližších dňoch tešiť. V prvom rade istotne ste si všimli článok, kde sme pridali dve knihy, ktoré nám poslalo internetové kníhkupectvo  alterego.sk. Takže môžete očakávať recenzie na knihy: Kto je Mara Dyerova? a Chodiaca katastrofa. Ja som prednedávnom dočítala knihu od slovenského spisovateľa Jozefa Karika: Na smrť, takže aj k tomu by som chcela spraviť recenziu, aj keď nebude veľmi dlhá, pretože táto kniha bola vcelku náročná na čítanie. Ale pokúsim sa, pretože to bola skvelá kniha, ktorú sa oplatí prečítať.


Ďalej som si pre Vás prichystala ďalšiu recenziu na jednu knihu, ktorá nie je novinkou, ale myslím si, že je dosť známa a to kniha od Nicholasa Sparksa: Posledná pieseň.


S touto istou knihou som si pre Vás pripravila článok, v ktorom by som chcela porovnať túto knihu s filmom. Takže dúfam, že sa Vám bude páčiť. Mám asi na 5 stranách napísané rozdiely, takže to budem musieť skrátiť.


A v poslednom rade to, kvôli čomu som písala tento článok. Veľmi vás prosím o vyjadrenie. :) 


Chcela by som zistiť, či by ste mali záujem o jednu novinku na našom blogu a to v podobe komentárovej poviedky, ktorú by ste písali Vy cez komentáre. My napíšeme začiatok a Vy budete do komentárov pokračovať ! Názorná ukážka (Peter a Diana boli kamarátmi od detstva. Spájali ich mnohé dobrodrúžstva a na ďalšie sa chystali aj dnes... a tu nastupujete na radu Vy a do komentárov napíšete pokračovanie.) Je to niečo podobné fanfiction, len sa do toho môže zapojiť každý a tak spolu vytvoríme poviedku.
Prosím mohli by ste sa vyjadriť k tomuto nápadu?? Mali by ste o niečo takéto záujem? Ďakujem.
 


S pozdravom         
*SMILEY*&RoBerta_D*

4 komentáre:

  1. Komentárová poviedka by bola super! Rada sa zapojím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Z takových komentářových povídek jsou většinou ty nejlepší. A nebo pak neskutečně vtipné. Takže jsem určitě pro a ráda se zapojím. :)
    Stejně tak se těším na chystané recenze.;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som rozhodne za komentárovú poviedku :D Už raz som sa na takom projekte zúčastnila a je to sranda, čo všetko ľudia vymyslia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Těším se na články a jsem pro, my takhle jednou psali povídku přes google docs a bylo to super! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujeme, že navštevujete náš blog a sme rady za každý jeden komentár, ktorý nám tu zanecháte ;)