pondelok 23. decembra 2013

Vianoce 2013

Ahojte,

pomaly sa nám končí rok 2013. Pred úplným ukončením roka sú tu však sviatky, ktoré väčšina ľudí miluje. Sú to predsa Vianoce.
Sviatky lásky, pokoja a mieru.
Radi by sme Vám touto cestou popriali krásne prežitie vianočných sviatkov. Aby ste zahodili všetky svoje starosti za hlavu a užili si atmosféru, ktorú môžeme zažívať len raz za rok. Aby ste boli zdraví, a aby sa Vám darilo.
Vianoce sú o tom, aby sme sa uvoľnili. K Vianociam patria rozprávky, leňošenie a prejedanie sa. :)))
Prajeme Vám, aby ste si túto atmosféru patrične užili.
A čo by sme to boli za adminky, ak by sme Vám nepopriali bohatého Ježiška? :)
Nech Vám Ježiško splní tie najtajnejšie želania a nech si nájdete pod stromčekom, to po čom túžite.
Dúfame, že sa pod stromčekom ocitne aspoň niekomu z Vás nejaká tá knižka. Ak áno, kľudne Nám dajte vedieť, ako ste dopadli. ;)






Toto budú naše prvé Vianoce, kedy sa budeme môcť s našimi zážitkami podeliť s Vami, naši milí čitatelia. Sú to síce prvé Vianoce s Vami, no zároveň dúfame, že nie sú aj posledné. Pevne veríme, že o rok budeme presne o takomto čase písať ďalší článok, aby sme Vám zaželali všetko dobré počas Vianoc 2014. Som presvedčená, že história tohto blogu sa bude vďaka vám stále písať. A dúfam, že sa tu o rok opäť "stretneme" a že to s nami vydržíte. Budeme sa snažiť aby sa Vám náš blog páčil a aby ste si každý z Vás našiel to čo potrebuje alebo to čo ho zaujíma. :)

Vaše adminky Smiley & RoBerta_D*



1 komentár:

  1. Dúfam že áno, prajem vám aby sa váš blog len a len rozrastal a aby vás písanie a recenzovanie aj naďalej bavilo :o) Len tak ďalej dievčatá! :o)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujeme, že navštevujete náš blog a sme rady za každý jeden komentár, ktorý nám tu zanecháte ;)