pondelok 30. decembra 2013

Obľúbení mužskí hrdinovia (#1)

Travis Madoxx (Krásna katastrofa)
     Ako adminky sme sa zhodli, že práve Travis patrí medzi naše najobľúbenejšie mužské postavy. Prečo sme sa zhodli práve na ňom? :)
Travisa proste nejde nemilovať, aj napriek tomu, že by sme ho občas vedeli pre jeho chovanie zaškrtiť. Po čase si však na jeho premenlivé chovanie človek zvykne.   
Je to vysoký, hnedooký a hnedovlasý chalanisko, ktorý proste hneď zaujme. Zaujme, aj keď možno nie najlepším spôsobom. Na školu si zarába bitkami, má povesť prvotriedneho sukničkára,  má slabé nervy a je zvyknutý, že vždy dostane to čo chce. Až pokým nestretne Abby. Dalo by sa povedať, že priťahuje problémy. Typický príklad "BAD BOY". 
Najviac sme si obľúbili jeho humor a sarkazmus, ktorý používa v najnevhodnejšiu chvíľu. Travis je však vo svojom vnútri dobrý chalan, ktorého osud trochu bičuje. Je schopný veľkej lásky. Keď sa zaľúbi chová sa ako poburtiak, miluje najviac ako dokáže. 


Tu vás ponúkame krátku anotáciu na knižku: 
     ABBY ABERNATHYOVÁ začína navštevovať vysokú školu ďaleko od svojho rodného mesta, aby zabudla na minulosť. Uteká pred rodinou, ktorá jej vinou alkoholu a hazardných hier urobila zo života peklo, a usiluje sa byt príkladnou študentkou.TRAVIS MADDOX má prezývku Besný pes a na štúdium si zarába ilegálnymi pästnými súbojmi - samozrejme, bez rukavíc. Má povesť najväčšieho zvodcu žien na univerzite. Je to presne ten typ, akému by sa Abby mala zďaleka vyhnúť, ak nechce spadnúť do pasce svojho starého života.TRAVIS A ABBY sa navzájom priťahujú, ale presviedčajú okolie aj jeden druhého, že z ich priateľstva nikdy nevznikne milenecký vzťah. Potom však Abby prehrá stávku, a tak musí mesiac bývať s Travisom v jeho byte. Vášeň sa už nedá maskovať priateľstvom.



     Krásnu katastrofu čaká aj filmové prevedenie. Práva na knihu zakúpila spoločnosť Warner Bros. Bohužial nie je ešte stanovený ani dátum natáčania a nepoznáme ani herecké obsadenie. :/
Naším vysnívaným hercom na úlohu Travisa je Colton Haynes, ktoré môžete poznať zo seriálov Teen Wolf alebo Arrow. 




3 komentáre:

  1. Knihu som nečítala,ale ako vidím toho Coltona možno začnem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že nebudeš ľutovať. Knižka je suprová :)

      Odstrániť
  2. Síce som nečítala Krásnu Katastrofu, ale iba Chodiacu Katastrofu, musím s vami len súhlasiť :D Travis je naozaj dokonalý aj so všetkými chybami, ktoré má, no nejde si ho neobľúbiť :D kniha bola geniálna :D a Colton???? Parfait :D nič viac nemôžem dodať :D je to skvelé :D *_*

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujeme, že navštevujete náš blog a sme rady za každý jeden komentár, ktorý nám tu zanecháte ;)