pondelok 26. februára 2018

Čarovná polička

Ahojte,

dnes by sme vám rady predstavili jeden neziskový projekt - Čarovná polička. 


Čo to je Čarovná polička?

Knižný svet sa každým dňom rozrastá a čitateľovi sú tak ponúknuté tituly rôznych žánrov a rôznych spisovateľov. Každý knihomoľ sa tomu teší, pretože môže hľadať stále nové a nové knihy, ktorými si chce doplniť vlastné poličky. 
Ako knihomoľom sa nám však občas stane, že natrafíme na knihu, ktorá nebola taká, akú sme si ju predstavovali a s určitosťou o nej vieme povedať, že ju už nikdy nebudeme čítať. Vtedy ju chceme radšej posunúť niekomu, komu by sa mohla páčiť a tak ju jednoducho hodíme na bazár či Facebook za účelom predaja. Šťastie skúšame na rôznych predajných miestach a po dlhej dobe vzniklo miesto na to určené - internetový bazár zameraný len na predaj kníh - Čarovná polička. 

Čarovná polička vznikla za cieľom vytvoriť miesto, kde si ľudia môžu kupovať a predávať prečítané knihy. Kde sa knihomoli budú schádzať, vymieňať si názory o knihách a prípadne písať na ne aj recenzie. 


Ako funguje Čarovná polička?

1. Navštívte stránku Čarovná polička. 

2. Nájdite si kolónku Prihlásiť sa, Registrácia. 

3. Následne máte dve možnosti:
a) svoju prečítanú knihu pridajte na predaj
b) knihu, po ktorej túžite, si nájdite a kúpte.

4. Posledný krok je dohodnúť si kúpu a predaj a HOTOVO.

UŠETRIL SOM A MÁM SKVELÚ KNIHU

Jednoduché však? Tak neváhajte a zdieľajte svoje ponuky a hľadajte knihy na čítanie. Stačí na to pár kliknutí a ihneď sa do toho dostanete. 

Ako BONUS dostanete ku svojej registrácií aj osobnú záložku, ktorú vám tím Čarovnej poličky pošle ako poďakovanie. Taktiež sa môžete dostať ku viacerým kreatívnym záložkám, ktoré sú na zjedenie. 

2 komentáre:

Ďakujeme, že navštevujete náš blog a sme rady za každý jeden komentár, ktorý nám tu zanecháte ;)