streda 1. júla 2015

Letný knižný HOP 2015 (SK)


Ahojte, 
tak a už sa začína leto. Všetci študenti na túto chvíľu s nedočkavosťou určite čakali. Čo tak príchod leta a prázdnin osláviť? Vhodnou príležitosťou na to je Letní knižní HOP, ktorý organizuje Cathy z blogu Mezi nebem & peklem.
V priebehu leta sa u nás na blogu dočkáte ešte jednej súťaže, ktorá už bude určená aj pre českých čitateľov. 


A čo môžete u nás vyhrať?




Zapojiť sa môžete vyplnením jednoduchého formulára. (Ide o náš prvý formulár. IBA v prípade, že by nefungoval napíšte svoju prezývku a email pod tento príspevok.) 
Zapojiť sa môže ktokoľvek s doručovacou adresou na území Slovenska. (Ospravedlňujeme sa českým čitateľom nášho blogu. Budúca súťaž už bude určená aj pre vás :)). 




Súťaž bude ukončená 15.7.2015. Výhercovia budú vyhlásení buď deň po ukončení, prípadne do 3 dní. Výhercov takisto skontaktujeme emailom. Ešte sme sa nerozhodli, akým spôsobom budeme losovať. Buď si vyberieme odpovede, ktoré sa nám najviac páčili, v prípade že sa nebudeme vedieť rozhodnúť, tak to prenecháme na random.org. (Ak by teda formulár nefungoval, losujeme určite za pomoci random. org). 

Všetky blogu zapojené do Letního knižního HOPU nájdete TU. Prajeme vám veľa šťastia v našej súťaži, no aj na iných blogoch. :)
HOP - HOP NA BLOGY: 

14. The Lizz (CZ + SK)  

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujeme, že navštevujete náš blog a sme rady za každý jeden komentár, ktorý nám tu zanecháte ;)