streda 24. júna 2015

V ringu (#15)

Ahojte, 

rozhodla som sa, že dnes vám predstavím obálky knihy Hrej tajně od Emmy Hart. Hrej tajně bola príbehovo o niečo slabšia ako prvý diel série, ale zas lepšia ako tretí diel. Obálky však vo viacerých krajinách vyzerajú lákavo. 



TOP 3:
1. miesto si podľa mňa zaslúži česká obálka. V najväčšej miere sa hodí k príbehu. Už na prvý pohľad je jasné, že Megan nad Astonom bude mať veľkú moc, dokonca pôsobí ochranárky. Páči sa mi aj šachovnicový motív, ktorý majú všetky časti série. V kombinácii čierna - červená to vyzerá veľmi pekne. 
Na 2. mieste je obálka Fracúzska. Farebne je veľmi pekne vyvážená. 
No a na poslednom, teda 3. mieste je obálka ENJ Ebook2. Nepáči sa mi ani ENJ. Odpudzuje ma ten čiernobiely motív a postavy mi pripadajú priveľmi staré vzhľadom na príbeh. 


Aká by bola Vaša TOP3? :)

2 komentáre:

  1. Vy máme opravdu nejhezčí obálku. A to se moc často nestává :D I s druhým a třetím místem souhlasím, ono není ani moc z čeho vybírat protože celkově se mi obálky nelíbí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No česká jednoznačne vyhráva a to sa v mojich V ringu častokrát nestáva. :D Ani slovenské väčšinou nie sú v TOP3. Ako si napísala, nie je z čoho vyberať. :D

      Odstrániť

Ďakujeme, že navštevujete náš blog a sme rady za každý jeden komentár, ktorý nám tu zanecháte ;)